Hogyan és mikor kapom meg a csomagomat?

Miután elkészültek a termékeid, a csomagodat átadjuk AZ MPL  futárszolgálatnak , ők kézbesítik majd a következő munkanapon 8 és 17 óra közt. A szállítás a gyártási időn felül általában 1-3  munkanapot vesz igénybe. A csomagod érkezéséről előzetesen e-mailben értesítést küldünk mi is, illetve a  futárszolgálat is. Utóbbiban találod a csomagod számát, mellyel nyomon követheted státuszát, illetve hogy mikorra várhatod a futár érkezését. 

Lehetőség van FOXPOST  csomagpontra történő kiszállításra is. A rendelésed során a szállításnál tudod kiválasztani a hozzád legközelebbi átvevőpontot vagy csomagautomatát. Amint a csomagod átvehető, e-mailben és SMS-ben is kapsz róla értesítést! 

Amennyiben arról értesültél, hogy a csomagodat már átadtuk a futárszolgálatnak, úgy a szállítással kapcsolatban velük tudsz egyeztetni . Ehhez minden esetben szükség van a csomagszámodra, mert azzal tudják beazonosítani a küldeményt.

A szállítással kapcsolatos speciális igényeidet nekünk is jelezheted a megrendelés folyamán a megjegyzés rovatban. Hétvégi, vagy aznapi szállításra nincsen lehetőség.

Mennyibe kerül a kiszállítás?

A szállítási költség a rendelés összegétől, illetve a fizetési módtól függően változhat:

MPL házhozszállítás:  2490Ft

FOXPOST automatába kérve: 1490Ft

Van-e lehetőség személyes átvételre?

Igen, van lehetőség a megrendelt termékek személyes átvételére móri  boltunkban. A termék elkészülése után e-mailben és SMS-ben is fogunk értesíteni.

  • Cím: Mór.Ady Endre utca 16/a. (Egyedi ajándékbolt ) Minden hétköznap  9:00 és 17:00 óra közt tartunk nyitva, illetve szombaton 8:00-12:00 között

Szállítunk-e külföldre?

Igen, ebben az esetben előre utalással szükséges fizetni a rendelésed végösszegét.

Amennyiben eldöntötted, pontosan mit szeretnél rendelni és melyik országba, ezzel az igénnyel a info@szebo-office.hu   e-mail címen tudsz minket megkeresni, ahol megírjuk a várható szállítási költséget, illetve szállítási időt.

Mit tegyek, ha a kiszállításról szóló értesítést követően, nem érkezik meg a termék 2-3 napon belül?

A megrendelt termékek kiküldésének idejéről e-mailben tájékoztatunk. Amennyiben 2-3 napon belül nem érkezik meg hozzád a csomag, akkor nagy valószínűséggel a kiszállítás közben akadtak problémák. Ilyen esetben arra kérünk, hogy hivatkozva a csomagszámodra az MPL központi számát hívd, velük tudsz ezzel kapcsolatban egyeztetni.

A csomagszámod hiányában keress minket a +36-20/2660300 számon a rendelésed azonosítójával.